Ο γάμος μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους τους. Όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα της ημέρας αλλά και για όμορφες στιγμές που θα πρέπει να εισπράξετε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.  Το συναίσθημα είναι φανταστικά και αν πρέπει να δώσουμε μια συμβουλή σε μελλόνυμφους αυτή θα ήταν να μην ξεχάσουν την ουσία της ημέρας, να το χαρούν οι ίδιοι και όχι να ικανοποιήσουν όλους τους άλλους…    Ζήστε την στιγμή σας, διοργανώνοντας τα πάντα με σοβαρούς επαγγελματίες, μην διστάζετε να τους ρωτήσετε αλλά και να τους εμπιστευτείτε από την στιγμή που κλείνετε την συνεργασία μαζί τους. Ο ανθρώπινος παράγοντας, η ζεστασία, η φιλοξενία, η θετίκη ενέργεια, η επικοινωνία, η συζήτηση, η συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες για το κοινό σκοπό αλλά και ο επαγγελματισμός είναι τα συστατικά της επιτυχίας σας…μας, για μια Τέλεια δεξίωση!

Την ημέρα του γάμου σας :

1ον Μην δεχτείτε ΤΙΠΟΤΑ να σας χαλάσει την διάθεση και το μόνο που θα θέλετε να είστε χαλαροί κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα (Όχι ανχωτικά) και να ξεκουραστείτε μέχρι να ξεκινήσουν οι τελίκες ετοιμασίες σας.                2ον Μην διστάστε να πιείτε κάτι (λίγο) για να σας χαλαρώσει                                                                                          3ον   Δ70ώστε από νωρίς αρμοδιότητες σε υπεύθηνα άτομα.

Μετά μόνο χαρά, χαμόγελα και αγάπη θα  εισπράξετε όλοι!!!

Πάντα κοντά σας Ηρώ.

Κοινοποίηση...Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone