8γΟι ευχές των καλεσμένων έχουν θετική ενέργεια που πολλαπλασιάζονται και σας ακολουθούν για πάντα…. θα προσαπαθήσουμε να πούμε κάποια  tips, ιδέες και να σας βοηθήσουμε να έχετε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση στολισμού.

Η αλήθεια είναι όταν ένα τραπέζι  είναι στολισμένο και προσεγμένο με όμορφα ντεκορ από κρύσταλλα σκαλιστά, κυροπήγια επιβλητικά, φανάρια μικρά ή μεγάλα, περίτεχνες γυάλες, γράμματα (Love- Mr&Mrs) ακριβές δαντέλες αλλά και γάζες, με λεπτομέρεια στο ύφος και στο χρώμα του μυστηρίου σας το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξει τα βλέματα και θα λάβετε θετικά σχόλεια. Καλό είναι να έχει και την προσωπική σας σφραγίδα ίσως κάποια κορνίζα με φωτογραφίες σας ή ακόμα να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε και ταιριάζει στο concept σας.                                        Τα ζαχαρωτά που θα μπουν μέσα στις γυάλες δεν έχουν σκοπό να ξεχυλίζουν αλλά ούτε να χορτάσουν τον καλεσμένο μας.  Μπορείτε να βάλετε όμορφα Γαλλικά Μακαρόν  στο χρώμα του μυστηρίου, Μπισκότα με λευκή ζαχαρόπαστα με τα μοναγράμματα σας , Μπισκότα μπουκιές με χρώματα ή σχήματα καρδιάς σε σχέδια γαμπρός νύφη , σοκολατένια κέικ Pops, Μεγάλα Marfins, Κουφέτα σε γεύσεις φρούτων ή σε Βότσαλα ή σε Μπιζού, Crispy, Mellow λευκά, Μπεζέδες γεμιστεί με άρωμα λεμόνι βανίλα σοκολάτα ή Λευκές Μαρέγκες. Βέβαια είναι πολύ όμορφα σε χειμερινούς γάμους τα παστέλια και οι σοκολατένιες  μπουκιές.  Είναι πολύ ωραίο αν υπάρχουν  γλυκά τοπικά από την πατρίδα σας για να δώστε ένα ύφος παραδοσιακό. Π.χ. Μάντολες, Λουκούμια, Ξεροτήγανα, Δίπλες, Μπακλαβαδάκια, Κουραμπιεδάκια κ.τ.λ. (Προσέξτε να μην έχουν πολύ μέλι, αλλιώς πρέπει να είναι συσκευασμένα σε ζελατίνα.) Προσοχή: Οι υπερβολές (δηλ το μπούκομα του τραπεζιού) δεν είναι όμορφη παρουσίαση ειδικά σ΄ένα γάμο. Μπορείτε αν είναι πολλά τεμάχια να τα τοποθετήσουμε στις ροτόντες σε κάθε καλεσμένο σας. Σαν αρχή θα μιλήσετε με την υπεύθυνη για το σημείο που πρέπει να βρίσκεται το τραπέζι αυτό. Εξαρτάτε το τραπέζι που θα χρησιμοποιήσουμε, από τον χώρο της δεξίωσης κήπος ή σάλα, τους καλεσμένους σας δηλ. την διάταξη τραπεζιών, την ποσότητα για τα ζαχαρωτά και το είδος του βιβλίου που θα έχετε για να ξεχωρίζει αλλά και να συμπληρώνεται μέσα στον χώρο. Υπάρχουν τα εξής στησίματα   1ον) Ένα μονό λευκό ψηλό τραπέζι    2ον) Δύο ψηλά λευκά τραπέζια που μπαίνουν  Παράλληλα ή το ένα οριζόντιο και και το άλλο κάθετο  3ον)Ένα ψηλό λευκόκαι ένα κοντό στενόμακροκρο ντύνεται με τραπεζομάντηλο 4ον)Ένα ψηλό λευκό και μια ροτόντα από κάτω ντυμένη με τραπεζομάντλο 5ον) Τραπεζάκι μικρό ξύλινο σε καφέ χρώμα IMG_20170902_003055_774 3Δ 4Θ  Vintage. 6ον)Κοντό τραπέζι στενόμακρο ή στρογγυλό ντυμένοDSC08714 (2)1220Α2.  Δείτε κάποιους στολισμούς.

Ελπίζουμαι να βρήκατε χρήσιμες τις συμβουλές  αυτού του άρθρου. Ο σκοπός μας  είναι να δώσουμε μια όμορφη νότα  σε άλλο ένα σημείο του γάμου σας, για να  προσελκύσει τους καλεσμένους σας  να γράψουν όμορφες ευχές, πολύτιμες που θα σας συντροφεύουν.

45Δ

Κοινοποίηση...Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone