Θα αναλάβουμε όλη την δεξίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με προσωπική Φροντίδα, Υπευθυνότητα, Συνέπεια και Επαγγελματισμό! Κάθε Δεξίωση είναι για μας προσωπική υπόθεση.

ktimanaias@gmail.com
Κουμαρτζή Ηρώ 6946958185 – Παππάς Ιωάννης 6945292453
Πυθαγόρα 24, 19400, Κορωπί (Αγ. Μαρίνας)

Facebook
Twitter
Instagram
  •  Blog   •  Ο γάμος σας μια αξέχαστη εμπειρία ζωής

Ο γάμος σας μια αξέχαστη εμπειρία ζωής

Ο γάμος μας είναι μια αξέχαστη εμπειρία για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους τους. Όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα της ημέρας αλλά και για όμορφες στιγμές που θα εισπράξετε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Το συναίσθημα και η εμπειρία  είναι φανταστική και αν πρέπει να δώσουμε μια συμβουλή σε μελλόνυμφους αυτή θα ήταν να μην ξεχάσουν την ουσία της ημέρας, Η Στιγμή είναι Ανεπανάληπτη και πρέπει να το χαρούν πρώτα  οι ίδιοι έτσι ώστε να έρθει η πληρότητα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν φίλοι – συγγενείς σας. όλους τους άλλους… Ζήστε την στιγμή σας, διοργανώνοντας τα πάντα με σοβαρούς επαγγελματίες, μην διστάζετε να τους ρωτήσετε αλλά και να τους εμπιστευτείτε από την στιγμή που κλείνετε την συνεργασία μαζί τους.

Ο ανθρώπινος παράγοντας, η ζεστασιά, η φιλοξενία, η θετική ενέργεια, η επικοινωνία, η συζήτηση, η συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες για το κοινό σκοπό αλλά και ο επαγγελματισμός είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας… για μια Τέλεια δεξίωση!

Την ημέρα του γάμου σας :

1ον Μην δεχτείτε ΤΙΠΟΤΑ να σας χαλάσει την διάθεση και το μόνο που θα θέλετε να είστε χαλαροί κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα (Όχι ανχωτικά) Να ξεκουραστείτε μέχρι να ξεκινήσουν οι τελικές ετοιμασίες σας.

2ον Μην διστάστε να πιείτε κάτι (λίγο) για να σας χαλαρώσει

3ον Δώστε από νωρίς αρμοδιότητες σε υπεύθυνα- έμπιστα άτομα.

4ον Η βραδιά είναι δική σας ζήστε την και μην αφήσετε κανένα να σας γεμίσει με ανασφάλειες και “Αν!!”

Μετά μόνο χαρά, χαμόγελα και αγάπη θα εισπράξετε όλοι!!!

Πάντα κοντά σας Ηρώ.