Θα αναλάβουμε όλη την δεξίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με προσωπική Φροντίδα, Υπευθυνότητα, Συνέπεια και Επαγγελματισμό! Κάθε Δεξίωση είναι για μας προσωπική υπόθεση.

ktimanaias@gmail.com
Κουμαρτζή Ηρώ 6946958185 – Παππάς Ιωάννης 6945292453
Πυθαγόρα 24, 19400, Κορωπί (Αγ. Μαρίνας)

Facebook
Twitter
Instagram
Image Alt

DREAMS COME TRUE

DREAMS COME TRUE

ΚΤΗΜΑ ΝΑΪΑΣ

Με αγάπη, μεράκι και σεβασμό προς την φύση και οικολογική συνείδηση δημιουργήσαμε ένα παραμυθένιο χώρο από πέτρα και ξύλο μέσα σε πλούσια βλάστηση με ανθισμένα παρτέρια και μποκαμβίλιες, τριανταφυλλιές και πλακόστρωτα σοκάκια δημιουργώντας πολύχρωμες πινελιές στον καμβά του σκηνικού σας, σαν πίνακας του Μονέ.

Ο καταπράσινος κήπος που δεσπόζει η επιβλητική πισίνα με τα γαλαζοπράσινα νερά της, οι εντυπωσιακοί βραχόκηποι και οι καταρράκτες που ρέουν μέσα στον χώρο αποπνέουν θετική ενέργεια.

Η εκπληκτική minimal αίθουσα δεξιώσεων με μοντέρνα αρχιτεκτονική, σας περιμένει ακόμα και τους πιο κρύους χειμώνες να απολαύσετε, απεριόριστη θέα μέσα από τις κρυστάλλινες τζαμαρίες, στον μαγευτικό κήπο απολαμβάνοντας την θαλπωρή της σάλας μας. Η μεγάλη χωρητικότητα της, με τις πελώριες τζαμαρίες που δεσπόζουν, δημιουργούν αίσθημα ελευθερίας που σαγηνεύουν με την λάμψη τους και την διακριτική πολυτέλεια του κτήματος Ναϊάς.

Εξειδικευμένο επιτελείο θα αναλάβει όλη την δεξίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με Προσωπική Φροντίδα, Υπευθυνότητα, Συνέπεια και Επαγγελματισμό!

Κάθε Δεξίωση είναι για μας προσωπική υπόθεση.