Θα αναλάβουμε όλη την δεξίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με προσωπική Φροντίδα, Υπευθυνότητα, Συνέπεια και Επαγγελματισμό! Κάθε Δεξίωση είναι για μας προσωπική υπόθεση.

ktimanaias@gmail.com
Κουμαρτζή Ηρώ 6946958185 – Παππάς Ιωάννης 6945292453
Πυθαγόρα 24, 19400, Κορωπί (Αγ. Μαρίνας)

Facebook
Twitter
Instagram

ΟΙ ΧΩΡΟΙ!

ΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το κτήμα Ναϊάς σας καλωσορίζει σ’ ένα καταπράσινο λόφο οκτώ στρεμμάτων με άριστη διαμόρφωση και πλούσια μεσογειακή βλάστηση με αρωματικά βότανα, ελιές, φοίνικες και πολύχρωμα άνθη.

Περιηγηθείτε στα 2 επίπεδα και απολαύστε την φιλοξενία αλλά και την θετική ενέργεια του χώρου εκεί που το κέφι και το πάθος συναντιούνται για να ζήσετε ένα εκρηκτικό βράδυ πέρα από κάθε φαντασίωση στο πιο ρομαντικό κτήμα γάμου.

Στο πρώτο επίπεδο, ο χώρος της πισίνας χωρητικότητας 600 ατόμων ala cart δεσπόζει μέσα σ΄ ένα κατάφυτο κήπο με καταρράκτες σε συνδυασμό ξύλο και πέτρα, στολισμός με μαξιλαράκια, φανάρια αλλά και ατμοσφαιρικός φωτισμός με μουσική διασπορά από μόνιμα ηχεία σε όλο τον χώρο της δεξίωσης που υφαίνουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Στο δεύτερο επίπεδο η υπερυψωμένη αίθουσα δεξιώσεων με επάλληλα τζάμια είναι σύμμαχος σας σε κάθε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν. Περιτριγυρισμένη από άνθη με φόντο την πισίνα και τον καταρράκτη χωρητικότητας 480 ατόμων ala cart με δυνατότητα θέρμανσης για δεξιώσεις ακόμη και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα.

Πολυτέλεια και Αίγλη με αίσθηση ελευθερίας όλες τις εποχές.